Deprem : Earthquake of magnitude 5.1 on Richter scale hits Mizoram - Deprem çevre illerden de hissedildi .

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Son depremler dakika dakika ve bölge bölge detaylı verilerle burada. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı.

Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Haritası : Kibris Ä°lÇe HarÄ°tasi Kktc Haritası Uydu Kktc
Haritası : Kibris İlÇe Harİtasi Kktc Haritası Uydu Kktc from yearofthefly.org
Afad son depremler verilerine göre, depremin merkez . Deprem çevre illerden de hissedildi . Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. İstanbul'da bütün canlıları ve kültürel varlıkları tehdit eden deprem vb. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Konya'nın meram ilçesinde meydana gelen ve kentte yoğun şekilde hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki panik kameralara . Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı.

Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Konya'nın meram ilçesinde meydana gelen ve kentte yoğun şekilde hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki panik kameralara . .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi . Edinilen son dakika bilgisine göre, konya'da 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü meram olan depremin derinliği ise 10,61 kilometre olarak kaydedildi. Afet tehlikelerinin ve risklerinin analizi, risk azaltma stratejilerinin bütüncül . Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Meram ilçesindeki 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından afad tarafından yapılan açıklamada, "deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu . Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Afad son depremler verilerine göre, depremin merkez .

Konya meram merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. Haritası : Untitled Türkiye Haritası Uydu Görüntüsü
Haritası : Untitled Türkiye Haritası Uydu Görüntüsü from yearofthefly.org
Deprem çevre illerden de hissedildi . Afet tehlikelerinin ve risklerinin analizi, risk azaltma stratejilerinin bütüncül . Edinilen son dakika bilgisine göre, konya'da 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Konya meram merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meram ilçesindeki 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından afad tarafından yapılan açıklamada, "deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu . Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Merkez üssü meram olan depremin derinliği ise 10,61 kilometre olarak kaydedildi. Afad son depremler verilerine göre, depremin merkez . .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen son deprem hareketlerinin son dakika . Afet tehlikelerinin ve risklerinin analizi, risk azaltma stratejilerinin bütüncül . Konya'nın meram ilçesinde meydana gelen ve kentte yoğun şekilde hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki panik kameralara . Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Konya meram merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre, konya'da 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi . Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu.

Meram ilçesindeki 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından afad tarafından yapılan açıklamada, "deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu . Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi.

Afet tehlikelerinin ve risklerinin analizi, risk azaltma stratejilerinin bütüncül . Haritası : Kibris Ä°lÇe HarÄ°tasi Kktc Haritası Uydu Kktc
Haritası : Kibris İlÇe Harİtasi Kktc Haritası Uydu Kktc from yearofthefly.org
Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Edinilen son dakika bilgisine göre, konya'da 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da bütün canlıları ve kültürel varlıkları tehdit eden deprem vb. Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü meram olan depremin derinliği ise 10,61 kilometre olarak kaydedildi. Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen son deprem hareketlerinin son dakika .

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu.

İstanbul'da bütün canlıları ve kültürel varlıkları tehdit eden deprem vb. Konya meram merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü meram olan depremin derinliği ise 10,61 kilometre olarak kaydedildi. Kandilli rasathanesi'ne göre konya meram'da saat 20.43'te 5.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi . Afad son depremler verilerine göre, depremin merkez . Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu. Konya'nın meram ilçesinde meydana gelen ve kentte yoğun şekilde hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki panik kameralara . Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. Konya akşam saatlerinde depremle sarsıldı. Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen son deprem hareketlerinin son dakika . Afet tehlikelerinin ve risklerinin analizi, risk azaltma stratejilerinin bütüncül .

Deprem : Earthquake of magnitude 5.1 on Richter scale hits Mizoram - Deprem çevre illerden de hissedildi .. Konya'nın meram ilçesinde meydana gelen ve kentte yoğun şekilde hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki panik kameralara . Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad son depremler verilerine göre, depremin merkez . Afet tehlikelerinin ve risklerinin analizi, risk azaltma stratejilerinin bütüncül . Meram ilçesindeki 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından afad tarafından yapılan açıklamada, "deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu .